Deze 15 beste coffeeshops in Amsterdam - CannabisGreenLife.com (2023)

Deze 15 beste coffeeshops in Amsterdam - CannabisGreenLife.com (2)Deze 15 beste coffeeshops in Amsterdam - CannabisGreenLife.com (3)

Amsterdam is wereldberoemd om zijn opwindende nachtleven, prachtige grachten en verbluffende architectuur. Eén kenmerk van de stad valt echter op in het internationale discours. Drugsbeleid en gelegaliseerde marihuana in Nederland. Amsterdam is een paradijs voor zware rokers, maar ook een geweldige plek voor de gemiddelde persoon om deze veelbesproken plant te proberen. De hoofdstad van Nederland staat vooral bekend om zijn cannabisteelt en talrijke cafés. In veel andere landen zou het nemen van drugs op straat ondenkbaar zijn. Amsterdam weet goed in te spelen op de vraag naar rokers en telt ruim 250 coffeeshops.

Maar welke gevolgen heeft deze overname voor toeristen?

De voorwaarde voor het kopen van het medicijn is het bereiken van de meerderjarigheid. Als je jonger bent dan 18 jaar, kun je niets kopen. Bij binnenkomst in het café wordt uw leeftijd geverifieerd.

Vergeet dus niet je identiteitsbewijs mee te nemen!Personen zonder geldig legitimatiebewijs zijn niet toegestaan ​​in het café! Je kunt ook maximaal vijf gram per keer kopen.

Café-Kultur

Deze 15 beste coffeeshops in Amsterdam - CannabisGreenLife.com (4)

Zoals beschreven wordt cannabis verkocht in een zogenaamde ‘coffeeshop’. Met meer dan 250 cafés om uit te kiezen, is het niet moeilijk om er een te vinden. Bij zo’n groot aanbod komen echter kwaliteitsverschillen kijken. Goede coffeeshops hebben een aantal dingen gemeen. Hierdoor hebben ze allemaal een hoge kwaliteitsstandaard, modieuze en populaire soorten en een unieke stijl. Aan de andere kant zijn slecht beoordeelde deals vaak ongemakkelijk, kil en onbetrouwbaar.

In dit artikel laten we vijftien van de beste coffeeshops van Amsterdam zien. Zo haalt u het maximale uit uw bezoek aan Amsterdam. Bij binnenkomst in de winkels vind je kaartjes met de aangeboden varianten, die op een menukaart lijken. Een gram kost tussen de tien en twintig euro. Hoge kwaliteit gaat vaak gepaard met een hogere prijs. Het aanbod is doorgaans divers en varieert van exotische hasj- en wietsoorten tot kant-en-klare jointsGebak met een bedwelmende werking.

Waar moet je op letten bij het kopen van cannabis?

Deze 15 beste coffeeshops in Amsterdam - CannabisGreenLife.com (5)

In de cannabishoofdstad Amsterdam zijn veel winkels die zich specifiek op toeristen richten. Ze verdienen geld met hogere prijzen en slechtere kwaliteit. Als u zich vooraf op internet informeert en enkele kwaliteitswinkels kent, bent u aan de veilige kant. Vraag bij uw bezoek aan het personeel naar de verschillende soorten en laat u vertellen over de effecten. Of het nu gaat om Super Skunk of Amnesia Haze, de lijst met verschillende soorten is lang. Vanwege bepaalde rassen zullen de effecten van het consumeren van verschillende soorten variëren.

Gevaar!Het gras in Nederland is relatief sterk. Zelfs als u in het verleden aan een wondermiddel bent blootgesteld, moet u er niet overhaast mee beginnen. Begin met een lagere dosis om uw tolerantie goed te beoordelen.

De beste coffeeshops voor uw reis naar Amsterdam

Deze 15 beste coffeeshops in Amsterdam - CannabisGreenLife.com (6)

Nu presenteren wij u vijftien van onze favoriete cafés. Al deze winkels hebben vriendelijk en bekwaam personeel en hoogwaardige marihuana. Ook al liggen de prijzen soms boven het gemiddelde, u kunt zeker zijn van hoge kwaliteit.

Dat isNEEClassificatie! Omdat elk van de cafés indruk maakt met zijn unieke sfeer, zou een vergelijking moeilijk zijn. We presenteren de vijftien beste coffeeshops in hun individuele diversiteit. Je kunt dan zelf bepalen welke winkel jij het leukst vindt. Maar welke winkel u ook kiest uit deze lijst, u bent verzekerd van deskundig advies en hoogwaardige kruiden.

1) Buldog

Deze 15 beste coffeeshops in Amsterdam - CannabisGreenLife.com (7)

Bulldog is waarschijnlijk de bekendste winkel in Amsterdam waar je marihuana of hasj kunt kopen. Helaas gaat het gepaard met veel bezoekers, dus het is erg moeilijk om een ​​zitplaats te vinden. Toch is het café zeker een bezoek waard!

The Bulldog The First café, opgericht in 1975, is ironisch genoeg gehuisvest in een voormalig politiebureau. De locatie ligt in de beruchte rosse buurt.

De dealer voor cannabisproducten overtuigt met een gezellige sfeer en interessante kunstwerken in het interieur in de vorm van graffiti of muurschilderingen. Daarnaast staat de keten bekend om haar deskundige en vriendelijke service. Het personeel geeft u graag informatie en uitleg over verschillende aspecten van het aanbod. Het netwerk omvat niet alleen cafés, maar ook cafés, souvenirwinkels, een pub en een hotel.

Die Adresse lautet Oudezijds Voorburgwal 88.

2) Barneys Café

Deze 15 beste coffeeshops in Amsterdam - CannabisGreenLife.com (8)

Het café aan de Haarlemmerstraat 102 is ongetwijfeld een van de populairste van de stad. De winkel is gevestigd in een 500 jaar oud gebouw en straalt karakter uit. Dit is echter niet het enige geval in de stad. Ook Barney's is een keten met meerdere vestigingen. Barney's profiteert van een uitstekende reputatie, meerdere High Times Cup-prijzen en geweldig personeel.

3) sfeer

Het Dampkring Café staat ook bekend om zijn unieke sfeer. Het wordt tijdens rondleidingen door de stad vaak liefkozend het vlaggenschipcafé genoemd en wordt gekenmerkt door zijn opvallende houten gevel. De eigenaren vermeden bewust het cliché van een somber café. Dampkring kenmerkt zich niet alleen door de houten gevel, maar ook door het lichte en ruime interieur. Het interieur bestaat uit Arabische en Boeddhistische elementen en biedt relatief veel ruimte.

Ondanks iets hogere prijzen overtuigt Dampkring met eersteklas kwaliteit.

Dankzij een enorme selectie van veel producten kan iedereen iets voor zichzelf vinden. Dampkring overtuigt niet alleen met de verkoop van cannabis, maar ook met heerlijke drankjes.

Onze insidertip:Belgische warme chocolademelk.

Inmiddels is het café bekend over de hele wereld. De winkel dankt een groot deel van zijn bekendheid aan de crew van de film "Ocean's Twelve". Ze bracht hier veel tijd door tijdens het filmen. Het adres is Handboogstraat 29.

4) informele economie

Velen beschouwen de Grijze Zone als de beste wiet van de stad. Daarnaast staat de informele economie in Amsterdam bekend als celebrity hotspot. Veel beroemdheden als Snoop Dogg en Lou Reed zijn hier vaak wiet rokend gesignaleerd. Het café wordt ook wel "American Favorite" genoemd. Het komt door het Amerikaanse personeel en de Amerikaanse stijl. Details zoals klantherinneringen als wanddecoratie geven de winkel een unieke sfeer. Vanwege het drukke verkeer is het raadzaam om rond de middag te stoppen.

Het grijze gebied bevindt zich aan de Oude Leliestraat 2.

5) Groen Huis

Net als de Bulldog ligt Green House op de rosse buurt en is daarom omringd door seksshops en bioscopen voor volwassenen. Gasten van het Green House spreken van een geweldige sfeer en een geweldige plek om vrienden te ontmoeten. Green House is de trotse winnaar van 38 High Time Cannabis Cups. Het is te vinden op drie verschillende locaties in de stad.

6) boerenjongens

Koffieketen Boerejongens heeft drie locaties in Amsterdam en is daardoor goed bereikbaar. Alle vestigingen imponeren met goed advies en kwaliteit en behoren daarom tot de beste van de stad. De naam "Boerejongens" betekent in het Duits zoiets als "boerenjongen". Het bijzondere aan de ketting is het design. De winkels zijn ingericht in de stijl van apotheken en drogisterijen. Dit creëert een unieke sfeer voor klanten.

7) geheugenverlies

Amnesia Cafe was voorheen bekend als Whootsie Tootsie. Het overtuigt met een grote verscheidenheid aan variëteiten, ook uit Californië, moderne rook- en vapenmogelijkheden en een indrukwekkende uitrusting. Amnesia is bijzonder toeristisch vriendelijk en verschilt van de andere cafés op het terrein. Comfortabele fauteuils gecombineerd met halfduister zorgen voor een unieke sfeer. Vooral op zomerse dagen lijkt de sfeer in het café bijna zorgeloos. Dankzij de locatie kunt u ook buiten zitten en naar de boten op de Herengracht kijken.

8) Stoeterij

Stud Café, opgericht in 1982, ligt in het oostelijke deel van de stad en is populair bij zowel lokale als ervaren rokers. Het grote klantenbestand is enthousiast over de warme en gemoedelijke sfeer en prijst de winkel altijd op de hoogste toon. Het aanbod van de stoeterij is gevarieerd en overtreft ruimschoots de meeste andere winkels in de stad.

9) Huis van Afgevaardigden

Dit café in het oude centrum van Amsterdam heeft een traditioneel bruin barontwerp. De klassiek-rustieke sfeer wordt gecreëerd door klassieke meubels en houten tafels. In 2019 won de coffeeshop de Zamnesia Coffeeshop Award. Dit café heeft een van de grootste klantenbestanden van de hele stad. Het is geweldig om te zien hoe openlijk verschillende mensen hier samenkomen! Het klassieke café is geopend van acht uur 's ochtends tot één uur' s nachts.

10) Abraxas

In het kleine straatje Jonge Roelensteeg ligt het gezellige "Abraxas". Door de oosterse sfeer en vleugje mystiek is Abraxas een van de populairste winkels van Amsterdam. De warme, aangename sfeer is letterlijk boeiend en een geweldige manier om de avond af te sluiten. Het café wordt beschouwd als een van de meest toeristisch-vriendelijke van Amsterdam.

11) Slijmkoffie

De winkel in oosterse stijl bevindt zich midden in het centrum van Amsterdam. Het café valt op door zijn prachtige beelden voor de winkel, waardoor het moeilijk te missen is. De beelden vertegenwoordigen godheden van realistisch vormgegeven steen in mystieke gewaden.De sfeer in de winkel is zeer gemoedelijk, al maakt de individuele vormgeving het moeilijk om deze ergens anders te herkennen.

12) Siberië

In Siberië zul je je nooit vervelen. Er vinden regelmatig gratis horoscooplezingen, concerten, tentoonstellingen en dj-optredens plaats. Als dat nog niet genoeg voor je is, kun je ook een van de vele bordspellen spelen. Dit gezellige café wordt beschreven als bijzonder toeristischvriendelijk en is ideaal voor het ontmoeten van Amsterdammers en allerlei soorten toeristen.

13) Kadinski

Dankzij de spraakzame en open sfeer is Kadinsky vaak de eerste keuze van de lokale bevolking. Bij Kadinsky vind je een modern interieur op drie kleine niveaus en een enorm raam aan de voorkant dat op zomerdagen uitkomt op de straat. Het café is een geweldige manier om 's avonds van heerlijke cacao te genieten terwijl je wiet rookt. Kadinsky is een keten met in totaal drie vestigingen in Amsterdam.

14)420 Café

Het zogenaamde 420 Café doet door het donkerhouten interieur meer denken aan een van de bekende bruine cafés dan aan een café. Dit café is bovendien zeer centraal gelegen, op slechts een paar minuten lopen van het centraal station. De beschreven uitstraling van het hout geeft het café een kroeguitstraling. Hoewel alcohol volgens de Nederlandse wet niet is toegestaan ​​in het café, biedt de menukaart een ruime keuze aan sappen, koffie en thee. De uitstraling van hout gecombineerd met rockmuziek in de winkel zorgt voor een unieke sfeer.

15) Dolfijnen

Dolfijnen hebben een onderwaterstijl. Met deze stijl kun je je volledig onderdompelen in de sfeer van de winkel. Het café is bijzonder gezellig met comfortabele rieten stoelen, tafelvoetbal en een pooltafel. Speciale apparatuur geeft het café een onmiskenbare sfeer.

Deze 15 beste coffeeshops in Amsterdam - CannabisGreenLife.com (9)Deze 15 beste coffeeshops in Amsterdam - CannabisGreenLife.com (10)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Fredrick Kertzmann

Last Updated: 03/09/2023

Views: 6070

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fredrick Kertzmann

Birthday: 2000-04-29

Address: Apt. 203 613 Huels Gateway, Ralphtown, LA 40204

Phone: +2135150832870

Job: Regional Design Producer

Hobby: Nordic skating, Lacemaking, Mountain biking, Rowing, Gardening, Water sports, role-playing games

Introduction: My name is Fredrick Kertzmann, I am a gleaming, encouraging, inexpensive, thankful, tender, quaint, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.